Category Archive for: ‘Referenties Vaste Toiletunits België’

 • De Haan, Kennedyplein Vosseslag aan Kennedylaan

  In De Haan staat aan evenementenplein Vosseslag aan Kennedylaan een vol-automatisch en zelfreinigende inbouw-toiletunit die bovendien toegankelijk is voor mindervaliden. Lees meer over vol-automatische en zelfreinigende toiletunits of Eurosleutel en -sloten.

  Read More
 • Blankenberge, Van Praethelling,

  In Blankenberge staat in Van Praethelling een Vol-automatisch en zelfreinigende toiletunit die bovendien toegankelijk is voor mindervaliden. Lees meer over vol-automatische en zelfreinigende toiletunits of Eurosleutel en -sloten.

  Read More
 • België, Koksijde, Wepionstraat

  Oostduinkerke – De openbare toiletten achter de vernieuwde tramhalte in de Wepionstraat zijn voortaan uitgerust met een EuroSleutel. Dat wil zeggen dat personen met een beperking en senioren vanaf 70 jaar die over een EuroSleutel beschikken, er dag en nacht gratis terecht kunnen. Het gaat …

  Read More
 • België, Genk, Kattenberg en Molenvijver: vol-automatisch zelfreinigend toiletunit Florence T waw

  Genk, Molenvijver

  In Genk staat in Molenvijver een Vol-automatisch en zelfreinigende toiletunit die bovendien toegankelijk is voor mindervaliden. Lees meer over vol-automatische en zelfreinigende toiletunits of Eurosleutel en -sloten.

  Read More
 • België, Genk, Kattenberg en Molenvijver: vol-automatisch zelfreinigend toiletunit Florence T waw

  Genk, Kattenberg

  In Genk staat in Kattenberg een Vol-automatisch en zelfreinigende toiletunit die bovendien toegankelijk is voor mindervaliden. Lees meer over vol-automatische en zelfreinigende toiletunits of Eurosleutel en -sloten.

  Read More
 • België, Middelkerke, Lombartsijde

  Laken, Dikkelindelaan

  In Laken staat in Dikkelindelaan een zelfreinigende toiletunit die bovendien toegankelijk is voor mindervaliden. Lees meer over zelfreinigende toiletunits of Eurosleutel en -sloten.

  Read More
Page 1 of 212»